Jagten og kunsten har især en stærk fællesnævner: Passion...

Jagtmagasinet.dk ferniserer LasseS værker.

                 -   Om LasseS    -

Wildlife-kunstneren og forfatteren LasseS (forfatternavn Lasse Sørensen) er født 1935 i Danmark af dansk/svenske forældre, men bosiddende på Færøerne siden 1960.

LasseS  har afholdt/deltaget i mange udstillinger i en lang række lande og har en permanent udstilling i GalerieS, hjembygden Sørvágur på Færøerne. Mange af hans værker befinder sig i offentlig eje på Færøerne, i Danmark og udlandet.

Forfatterskabet omfatter foreløbig en snes bøger samt utallige skønlitterære jagt- & natur-relaterede artikler i danske og udenlandske tidsskrifter. Samtlige illustrerede af forfatteren.

LasseS er 100% autodidakt i ordets reneste betydning. Han er ikke påvirket af nogen anden wildlife-artist, men har altid haft og ubevidst videreudviklet sin egen stil. Dog erkender han et vist åndsfællesskab med de berømte svenske kunstnere Bruno Liljefors (wildlife-art & portræt) og Anders Zorn (især kvindeportræt), hvilket tildels kommer til udtryk i hans egen portrætkunst. Eksempler herpå kan beses på Færøernes lufthavnsterminal.

LasseS er en af 12 internationale wildlife-kunstnere repræsenteret i førsteudgaven af Conseil de l´Europe´s naturkalender fra 1989 (m.et færøske motiv). Desuden er han optaget i Weilbachs Kunstnerleksikon og tildelt Prix Rotary de Mulhouse.

 

Sommerbuk.jpg
Sommerbuk.jpg
hvinænder.jpg
hvinænder.jpg
Grævling.jpg
Grævling.jpg
Billede2.jpg
Billede2.jpg
Billede3.jpg
Billede3.jpg
Billede4.jpg
Billede4.jpg
Skovskade.jpg
Skovskade.jpg
Ederfugle.jpg
Ederfugle.jpg

Kontakt kunstneren:

 

Lasse Sørensen

ì Lágabö 1

FO-380 Sörvágur/Faroe Islands

 

Tlf./Fax: 00 298) 33 21 07

Mobil: (00 298) 25 06 88

E-mail: lasses@olivant.fo

Web: www.galeries.dk

 

Copyright: LasseS